Muualta Lapista

Poromies Juhani Maijala uudessa tilassaan, lahtivajassa, joka erotetaan poronlihanleikkaamosta ovilla. Lihat siirretään koukkuriiputukseen sähköisesti.

”Kaikki edellytykset huippulaatuiselle lihalle ovat olemassa” – poromies Juhani Maijalan lahtivajassa Sodankylän Orajärvellä pannaan hirvenlihat paloiksi ja pakkaseen

– Yhä enempi on kysyntää lihan käsittelypalveluille, sanoo lihanleikkauksen ammattilainen, poromies Juhani Maijala.

Sodankyläläisen Porotokka-yrityksen vastakkoin valmistuneissa tiloissa hirven saa käsiteltyä lihan käsittelylle optimaalisessa lämpötilassa nylkemisestä ja riiputuksesta alkaen.

Muut Sodankylässä toimivat hirvenlihan käsittelytilat ovat metsästysseurojen omistuksessa. Maijalan yrityksen tila on ainoa

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä