Tatu Ollila tietää, että kokkaa huomenna Budapestissa ainakin kuhaa – Muoniolainen kisaa nuorten kokkien maailmanmestaruudesta
Tosielämän Savotan Sannit ja Kauniit Veerat osoittavat, ettei elämä metsätyömailla ollut suomifilmien kaltaista musiikkikomediaa
Valtakunnallinen lähiruokapäivä näkyy myös Tornionlaaksossa – kalaa, hunajaa ja sadonkorjuun herkkuja
Aavasaksan huoltoaseman uusi nuori yrittäjä Fanni Klemetti aikoo kehittää ja kasvattaa toimintaa – ”Tuotetaan ja tehdään sitä, mitä meiltä toivotaan”
Vedenkeittokehotus työllistää ravintoloiden keittiöitä Pellossa – ”Kyllä tämä ylimääräistä työtä toki teettää”
Sodankylään avataan uusi tilausravintola alkusyksyllä – ”Uskomme, että tunnelmallinen kotaravintola kiinnostaa ihmisiä”
Terveystarkastaja antoi sodankyläläiselle ravintolalle viikon aikaa saattaa kuntoon tarkastuksessa havaitut puutteet
Teknisen johtajan oma selvitys epäasiallisesta käytöksestä riitti – Äänin 5-2 kunnanhallitus antaa Jarmo Jaakon jatkaa virassaan
Vuoden lappilainen matkailuteko -palkinto Levi Ski Resortille – ”Ympärivuotisuus on meidän lähtökohtamme”
Avoin keskustelu lisää tietoa hirvikoetoiminnasta – yhteistyötä haluttaisiin kehittää Tornionjokivarren yhdistysten kanssa
Tatu Ollila tietää, että kokkaa huomenna Budapestissa ainakin kuhaa – Muoniolainen kisaa nuorten kokkien maailmanmestaruudesta